Pomažemo Vam da izađete iz sjene !

web dizajn - izrada web stranica izrada web stranica
web dizajn - izrada web stranica CMS - sustavi
web dizajn - izrada web stranica izrada web trgovine
web dizajn - izrada web stranica Facebook stranice
web dizajn - izrada web stranica održavanje
web dizajn - izrada web stranica optimizacija -SEO
web dizajn - izrada web stranica web marketing
web dizajn - izrada web stranica registracija domene
web dizajn - izrada web stranica flash animacija
web dizajn - izrada web stranica banneri
web dizajn - izrada web stranica grafički dizajn
web dizajn - izrada web stranica digitalna fotografija

Povratak na dezignia.comPošalji poštuSkype kontaktFacebook stranica

Vellike seo zablude

Velike Seo zablude

web dizajn blog

U današnje vrijeme zatrpani smo oglasima tipa :Želite li da Vaša web stranica bude u top 10 Google pretraživanja ? Ništa lakše... i tako dalje.Surfajući neki dan naišao sam na začuđujući oglas .Autor oglasa za 100,00 kn garantira da će Vašu stranicu uspjeti uvrstiti među Google top 10 i to za 48 sati.Vjerojatno je autor oglasa mislio na Google AdWords uslugu,ali to nigdje nije navedeno stoga potencijalnog korisnika usluge dovodi u zabludu.

Kako prepoznati lažnog SEO stručnjaka?

SEO ili optimizacija za pretraživače je niz radnji u cilju što boljeg pozicioniranja stranica.Što je stranica bolje pozicionirana to su izgledi za posjećenost sadržaja bolji.

Odmah da budemo iskreni - poznajem dosta ljudi čije su stranice godinama među prvih 5 pretraživanja sa 75 posjeta dnevno.

Zbog toga treba naglasiti ključnu riječ -sadržaj.O njemu ovisi koliko će se potencijalni posjetitelj kada i pronađe Vašu stranicu na njoj i zadržati i što je još bitnije da li će se ponovno vratiti.Ljepota SEO optimizacije je u tome što zapravo ne poznajemo mehanizme kako i na koji način Google određuje poziciju pojedine stranice.

Znamo neke parametre koje utječu na pozicioniranje kao što su ključne riječi i njihovo pojavljivanje u sadržaju,naslovi članaka,formati URL-ova,nazivi slika,mape weba,alt-tagovi...

Također znamo čime se nije uputno služiti ,ali jedna je činjenica sigurno točna a to je : SEO je vrlo kompleksna disciplina koja svakako zahtjeva znanje, ali ključna riječ je strpljenje.Strpljenje zbog vremena koje mora proći kako bi se vidjeli prvi pozitivni rezultati.

Iz zadnje rečenice nazire se prvo pravilo kako prepoznati lažnog SEO stručnjaka.

Svi oni koji nude uslugu SEO optimizacije i garantiraju Vam rezultate u roku od 30 dana potencijalni su lažnjaci.SEO usluga podrazumijeva desetke i desetke analiza,provjera i svakako sate i dane rada.Ni nakon 6 mjeseci ne postoji nikakva garancija za potpuni uspjeh.Jedino što se može garantirati je određen napredak.Svako tko Vam uslugu SEO optimizacije ponudi po cijeni od 350,00 kuna vjerujte mi, nije osoba za taj posao.Također u širokom krugu zaobiđite tvrtke koje Vam nude sumnjive (black hat) metode optimizacije.Metode vezane uz razmjenu linkova također spadaju u zastarjele tehnike SEO optimizacije.

Tvrtke ili osobe koje Vas traže da kompletan iznos usluge uplatite unaprijed, također nisu zavrijedile Vašu pažnju.

Zaključak:

Svim vlasnicima web stranica koji žele trenutne rezultate i biti u vrhu Google pretraživanja, preporučam AdWords uslugu koja je kratkoročno svakako isplativa.Vlasnici web stranica koji žele dugoročno isplativo ulaganje, preporučam angažiranje stručne osobe ili tvrke koje će svojim referencama dokazati svoju uspješnost.

Promotivni video

Bilo da se radi o velikoj tvrtki ili o lokalnom trgovcu, svatko može emitirati svoju oglasnu kampanju na usluzi YouTube i prodrijeti na najveću mrežnu videozajednicu na svijetu.

PROMOTIVNI VIDEO ::USLUGA IZRADE PROMOTIVNOG VIDEA

Nudimo Vam uslugu izrade promotivnog videa, koji će na najbolji način promovirati ono što radite na najvećoj video platformi na svijetu.

Korisnička podrška